HTML

Vacilla Vilmos

Rosszul dönteni bárki tud. Úgy dönteni, hogy nem döntünk, az is döntés. Murphy szerint. Nem dönteni - az viszont kudarc. Tragikomikus, hogy hirtelenderögtön döntenem kell a vagyonom egy része és a jövőm ügyében, de ehhez minimális támpontot sem kapok. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Ezért indítottam el ezt a blogot.

Friss topikok

Linkblog

Akik a lyukat okozzák

2011.01.12. 23:10 vacillavilmos

<<Higgadtan>>

Ez így számomra egy tizenegynéhány évre visszamenőleg kivetett adó látszatát kelti, amit ráadásul azokra terhel a kormányzat, akik eddig is becsülettel kivették a részüket a társadalmi felelősségvállalás rendszeréből.

Tantóbácsi, kérdezhetek?

Hogy miért nem a nyugdíjkassza hiányának valódi okát igyekszik elsősorban felszámolni a nyugdíjreform? Kik ütik a valós lyukat?

  • adócsalók
  • fekete munkások, feketén foglalkoztatók
  • minimálbérre bejelentett, zsebbe kereső/fizető járulékcsalók
  • ál-rokkantnyugdíjasok

Szóval kedves Miniszter Úr, miért is akkora bűn az Áfa-bevételekből kipótolni a nyugdíjkassza hiányát?

 

Érdemes elolvasni az alábbi cikket:

A járulékfizetők lázadása előtt pár órával

A szerző igen alaposan leírta az akkori helyzetet, szerintem jól látja a folyamatokat. Kíváncsi lennék a jelen helyzetre vonatkozó véleményére.

Szólj hozzá!

Címkék: kassza

A bejegyzés trackback címe:

https://vacillavilmos.blog.hu/api/trackback/id/tr442580085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása