HTML

Vacilla Vilmos

Rosszul dönteni bárki tud. Úgy dönteni, hogy nem döntünk, az is döntés. Murphy szerint. Nem dönteni - az viszont kudarc. Tragikomikus, hogy hirtelenderögtön döntenem kell a vagyonom egy része és a jövőm ügyében, de ehhez minimális támpontot sem kapok. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Ezért indítottam el ezt a blogot.

Friss topikok

Linkblog

Idővihar

2011.01.14. 16:40 vacillavilmos

Második bejegyzésemben modern web-Tiborcként azon keseregtem, hogy nem vagyunk elhalmozva információkkal, ami alapján dönthetnénk.

Tegnap oszlott kicsit a homály: kiderült, a Kormánynak szándékában áll a nyugdíjmérleg kiadási oldalát is racionalizálni, ami a jogosultsági rendszer átalakítását, szigorítását jelentheti. Majd. Februárban kiderül, hogy mikor, és mi módon.

Megint oda lyukadunk ki, hogy fordítva ülünk a lovon, rossz az események sorrendje. És ebben az esetben nemcsak a döntésre kényszerített manyup tagoknak káros ez a fordított ügymenet, de a Kormánynak is.

Miért? Mert ha előbb jelentik be a kiadási oldal rendbe tételét (és annak hogyanját), akkor az állami rendszerbe átcsábítani kívánt egyszeri manyup tag is nagyobb bizalommal viseltet az átlépés lehetőségéhez. Ez tuti.

Szeretném a döntésem megalapozottsága érdekében megismerni az erre vonatkozó információkat, de a határidő előtt erre kevés esélyem van.

Szólj hozzá!

Címkék: seggel előre

A bejegyzés trackback címe:

https://vacillavilmos.blog.hu/api/trackback/id/tr752583782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása