HTML

Vacilla Vilmos

Rosszul dönteni bárki tud. Úgy dönteni, hogy nem döntünk, az is döntés. Murphy szerint. Nem dönteni - az viszont kudarc. Tragikomikus, hogy hirtelenderögtön döntenem kell a vagyonom egy része és a jövőm ügyében, de ehhez minimális támpontot sem kapok. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Ezért indítottam el ezt a blogot.

Friss topikok

Linkblog

Tag maradtál? Komcsi-e vagy!

2011.01.15. 07:52 vacillavilmos

"...a szocialisták, amint lehetőségük lesz rá, változtatni fognak a szabályozáson, és kárpótolják azokat, akiket kár ért"

Haggyá lógva hallod, már csak te hiányoztál!

Így is elég sűrű ködben vagyunk, ez a fajta hiteltelen ígérgetés nem segít semmit, sokakat pont a parti sziklák felé terelhet. Sőt, erre hivatkozva könnyedén meg lehet bélyegezni bárkit:

"Tag maradtál? Komcsi-e vagy!"

Értem én, hogy bele kell kapaszkodni minden szalmaszálba, de nem lehetett volna ezt a kampányziccert most kihagyni?

Aki pedig ez alapján dönt, az egy... az egy...

... egy sötétben, fénycsapdák közt röpködő bagolylepke, aki épp most választott egy számára szimpatikusnak tűnő fényforrást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacillavilmos.blog.hu/api/trackback/id/tr282584962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása